Zaterdag 1 juli speelt Voorheen met Matthijs een nieuwe, avondvullende voorstelling. In een aaneenschakeling van scenes geven we een spannend kijkje achter de schermen van een lang-lopend bedrijf dat tot voor de voorstelling nog helemaal niet bestond. Geïnspireerd op een verrassende locatie die je vanaf 1 juli nooit hetzelfde zal ervaren...

Het afgelopen jaar hebben we onder leiding van Bartelijn Ouweltjes getraind om vanuit een vast stramien uit het niets een avondvullend geheel te bouwen. We hebben het idee van de Vloer op (bekend van televisie!) gemixt met bewegingstheater en muziek om tot een lange improvisatie voorstelling te komen. We laten ons inspireren door het publiek, elkaar, de omgeving, alles wat we maar kunnen vinden om vanuit niets iets te maken.

1 juli kunnen jullie het resultaat zien in wagenwerkplaats. Reserveren kan via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., kaarten kosten E10,- waarbij je twee drankjes gratis krijgt. De voorstelling begint om 20:30, vanaf 20:00 is de zaal (of eigenlijk, de hal) open. De wagenwerkplaats vind je op het terrein van de NS, Soesterweg 312.

 Wil je je misschien aansluiten bij Voorheen met Matthijs? We zijn op zoek naar nieuwe spelers. Kom kijken op 1 juli, en spreek ons aan!