Elf mensen komen samen in de Eemkapel. Een plek die uitnodigt tot contact. Een plek waar een antwoord wacht. 

 

Ze zoeken. Ze voelen de drang het te willen vinden. Dat stukje dat alles doet kloppen. Waar is het verborgen?

 

Zoeken wij niet allemaal naar meer of beter? En waar begint toch die drang in onze nerven om te zoeken? Om wat te willen vinden? Bij je handen. Bij je navel. Bij je benen? Zie je het? Hoor je het?

 

Op welke vraag eigenlijk?

 

Voorheen Met Matthijs brengt met deze theatervoorstelling een ode aan de zoekende mens. 

 

Concept & regie: Margit Odems 
Praktische informatie

 

Zaterdag 18 Maart

Deur open: 20:00 

Aanvang voorstelling: 20:30

 

Het Eemklooster 

Daam Fockemalaan 22 

Amersfoort

 

Kaarten €12,- 

Reserveren: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Op zondag 9 februari speelt VMM bij het huiskamerfestival Gluren bij de Buren. We spelen een korte voorstelling van een half uur genaamd VMMetamorfose.

 

Locatie: de Witte Vlinder, van Galenstraat 30 in Amersfoort

Tijden: 14:30 en 15:30

15 maart

Tijd:20:00
Toegang:€ 12,50

 

KOM MAAR OP!!! is de uitdagende titel van de voorstelling die Voorheen met Matthijs graag op de planken brengt in theater De Tuin. Het is een lange vorm van improvisatietheater vol verrassingen en onverwachte wendingen.
Improvisatietheater in deze vorm vertelt een verhaal met een plot. Personages maken een ontwikkeling door in opvattingen of karakter. Ook hun onderlinge relaties veranderen onder invloed van de gebeurtenissen.
Uniek aan improvisatietheater is dat de spelers net zo verrast zijn over de voorstelling als het publiek. 

Voorheen met Matthijs begint vanuit het niets. Met behulp van ingrediënten aangereikt door de regisseur en het publiek start het verhaal. Dat krijgt richting door de acties en reacties van spelers.

Voor de ogen van het publiek ontwikkelen zich personages met een eigen historie, verlangens, eigenaardigheden en geheimen. De relaties tussen de personages bloeien, bekoelen of verhitten in de loop van de voorstelling.
Situaties transformeren van grazige weiden vol koetjes en kalfjes naar arena's met gladiatoren of broeierige liefdesnestjes.
Voorheen met Matthijs biedt het publiek een enerverende avond met een verhaal dat je laat meeleven. Van grinniken tot bulderen, van kromme tenen tot witte knokkels, van brok in de keel tot rollende traan.

Reserveren via Theater de Tuin

Terug naar de startpagina

Op zondag 10 februari speelt Voorheen met Matthijs bij Gluren bij de buren in Leusden. Het weekend daarvoor gaan we met de hele groep op trainingsweekend, waar we onder andere getraind zullen worden door Saskia Temmink

Wij zijn gevraagd door Theater de Tuin in Leusden om op zaterdag 8 september, reclame te maken voor hun seizoen in het theater (alwaar wij ook mogen optreden op 15 maart 2019!!!)

Wij gaan dus experimenteren met straattheater, een nieuwe vorm van spelen voor ons, en nu al druk aan het oefenen, we hebben al veel leuke ideeen, dus kom zeker even langs om naar ons te kijken, toegang is gratis.

Er is tevens ook een proeverij op de Hamershof. Om 15.30 wordt het Theater de Tuin officieel geopend door de wethouder en daarna treden wij nog een half uur binnen op, toegang gratis.