De wake van Tante Johanna

Wij zelf, maar ook het publiek heeft enorm genoten van deze nieuwe lange vorm van Improtheater.

Bartelijn, onze docent, gaf van te voren de kledingcode en ter plekke kregen we onze rol,

met die rol moesten we een stuk neerzetten die 24 uur besloeg, 24 uur een familie spelen die bij elkaar zijn ivm de wake van Tante Johanna.

 

Voorstelling gemist afgelopen zaterdag?

Erg zonde, want hieronder lees je hoe het verder gaat door de ogen van Ananda (oftewel Annemiek)

 

 

 

Van: Ananda Matthijsens (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)
Verzonden: vrijdag 20 juli 2018 17.26
Aan: Huub Verhei (
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)
Onderwerp: Hoe is het met mijn neef?


Hé Huub.

Hoe is het daar neef van me? Via de app zei je dat je gaat samenwonen... wat goed... wat zou jij elke ochtend blij zijn al je je ogen open doet. Want mooi is ze zeker.

Bizar dat we elkaar zolang niet gezien hebben. De laatste keer moet de waken van tante Johanna geweest zijn. Zo wat een vreemd weekend was dat. Ik wist dat wij een vreemde familie hebben maar toen, dat sloeg echt alles.
Ik zie je trouwens nog steeds voor mij met je sloffen, haha.

Hoe gaat het nu met je ouders. Heeft je moeder haar nieuwe huis al helemaal ingericht. Stoer hoor hoe zij na het weekend helemaal haar eigen plan trok. Echt iets voor Jelka. En je vader..? Ik hoorde dat hij uiteindelijk toch niets met Nele begonnen is. Zoiets noem ik gewoon een midlifecrisis. Arme Nele, nu is ze weer alleen.
Ik krijg trouwens nog steeds berichten via facebook van Pieter-Jan. Die man is echt niet klein te krijgen hè. Pure optimist met zijn mening over onze fantastische familie.... zucht.

Weet jij hoe het met Seb en Mila gaat? Ik mail echt nooit met hen en mijn vader blijkbaar ook niet anders had ik alles over ze geweten. Zelf vind ik Seb een aantrekkelijke man met een stompzinnig karakter (tegen niemand zeggen hoor). Ik zou het wel snappen als Mila hem dumpt.

Met mijn ouders gaat het erg goed. Mijn vader is helemaal herboren. Lang leven de relatie therapie. Hij is nu bijna nog zweveriger dan mijn moeder. Zelfs mijn moeder fluit hem af en toe terug. Hoe ze er nu beide bij lopen,om mij kapot te schamen. Maar gelukkig zit ik ver weg.

Oja daarover gesproken. Het gaat echt lekker hier. Kaapstad is mooi. Robbeneiland is indrukwekkend maar nu ik er werk lijkt het steeds normaler te worden allemaal. Die tours geven bevalt mij echt prima. Misschien blijf ik nog wel wat langer. Heb ook iemand ontmoet ;-)

Dag dag en knuffels vanaf hier,

Ananda

P.s. werk jij nog steeds in die koffietent?