Annemiek

Naam?

Annemiek

Wanneer ben je begonnen bij Voorheen met Matthijs?

Ik ben al vanaf het ontstaan van de groep bij Voorheen met Matthijs. Ik mocht zelf meestemmen toen we de naam gingen bedenken, iets wat een hele klus was. Ik geloof dat we bijna vijf jaar bestaan… dus ja… ik speel al bijna vijf jaar bij Voorheen met Matthijs. En ik ben van plan om nog jaren te blijven.

Wat was je favoriete optreden tot nu toe en waarom?

 Wat ik echt een hele mooie voorstelling vond was scenes rond om een huwelijk in Arme de poth. Natuurlijk omdat ik mijn trouw jurk weer aan mocht. Maar zeker ook omdat er hele mooie scenes gespeeld werden op die prachtige locatie. Vooral Ad zijn toespraak voor mij… die zal ik nooit vergeten.

Wat ook echt een leuk optreden was onze voorstellen voor de vrijwilligers van de Ambo. Ze waren ze hartelijke en enthousiast over ons optreden. Echt heel lief. En ik heb nooit meer publiek gehad dat zo mooi oud Hollandse liedjes kon zingen.  

Wat vind je leuk aan Voorheen met Matthijs?

Ik vind vooral ons als groep erg fijn. Het zijn zulke lieve mensen en er is zoveel vertrouwen onderling dat ik ze echt mis als ik bijvoorbeeld op vakantie ben.

Wat zou je altijd nog eens willen spelen?

Wat ik graag nog eens zou willen spelen is een heel lelijk iemand. Ik speel wel eens een freak, maar ik denk dat dat nog veel extremer kan. Het lijkt mij gewoon heerlijk om eens echt uit de ban te springen en het publiek doen verbazen. Wat ik graag nog beter zou willen kunnen is heel blij spelen. Ik huil nou eenmaal gemakkelijker. Of leren flirten, dat vind ik ook altijd erg lastig.