Wil je meer weten over Voorheen met Matthijs? Wil je naar onze voorstelling komen, of zou je wel mee willen spelen? Neem contact met ons op via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of stuur ons een bericht via facebook.

Voorheen met Matthijs is een impro groep uit Amersfoort.
De groep is een gemêleerd gezelschap met spelers die elk andere ervaringen hebben binnen het amateur theater. Kijk hier om onze spelers te leren kennen, en hier voor foto-impressies van onze voorstellingen.

Het leuke van Voorheen met Matthijs is dat we wij ons graag experimenteren met nieuwe vormen van improvisatietheater. We hebben theatersport gedaan, De vloer op, maar ook langere vormen als Nachtgasten. Op dit moment werken we met trainer Margit Odems aan het ontwikkelen van geïmproviseerd fysiek theater.

Voorheen met Matthijs gaat er vol enthousiasme in. Dat leidt tot mooi, verrassend en ook dramatisch spel. Spel waarbij we ons uiterste best doen om een mooie voorstelling neer te zetten waar iedereen plezier aan beleeft.

Wij trainen iedere woensdagavond in het pand van de Witte Vlinder in Amersfoort.