Sinds september 2016 wordt Voorheen met Matthijs getraind door Bartelijn Ouweltjes. Bartelijn en VMM delen de voorliefde voor experimenteren.

Over Bartelijn

Na mijn afstuderen aan de academie voor drama ben ik begonnen met lesgeven. Aan wie maar wilde: aan kleuters, kinderen, tieners en volwassenen. Mijn grote liefde in het lesgeven heb ik gevonden bij improvisatie. Samen met spelers op de vloer ontdekken wat er werkt, hoe je een scène spannend maakt, hoe je dicht bij je zelf blijft en tegelijkertijd een rol speelt. Voor mij gaat het altijd over hier en nu aanwezig zijn en durven los laten. Vertrouwen op wat er komt. Inmiddels ben ik vooral actief als theatermaker en (impro) acteur, maar het lesgeven aan Voorheen Met Matthijs blijft een feestje om te doen!

Wil je meer weten over Voorheen met Matthijs? Wil je naar onze voorstelling komen, of zou je wel mee willen spelen? Neem contact met ons op via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of stuur ons een bericht via facebook.

Voorheen met Matthijs is een impro groep uit Amersfoort.
De groep is een gemêleerd gezelschap met spelers die elk andere ervaringen hebben binnen het amateur theater. Kijk hier om onze spelers te leren kennen, en hier voor foto-impressies van onze voorstellingen.

Het leuke van Voorheen met Matthijs is dat we wij ons nu vooral richten op de lange impro vormen, oa de vloer op, maar dan nog veel langer, vormen met een lach of vormen met een traan, het vormt ons in de rol en het vormt het publiek in meeleven, meehuilen of meelachen. 
Voorheen met Matthijs gaat er vol enthousiasme in. Dat leidt tot mooi, verrassend en ook dramatisch spel. Spel waarbij we ons uiterste best doen om een mooie voorstelling neer te zetten waar iedereen plezier aan beleeft.

Wij trainen iedere woensdagavond in het pand van de Witte Vlinder in Amersfoort.